Avís legal

Moto Auto Juni S.L. és una societat amb domicili social a c. de la Trepadella, 1, Castellbisbal (Barcelona), amb Codi d’Identificació Fiscal B-62097696.

 

Moto Auto Juni S.L.és titular o llicenciatari dels drets de propietat industrial i intel·lectual del contingut que apareix a la web.

Moto Auto Juni S.L. no assumeix ninguna responsabilitat sobre els llocs web enllaçats a aquesta web.

Moto Auto Juni S.L. es reserva el dret de modificar en qualsevol moment, sense previ avís, el contingut, configuració, estructura i fer qualsevol canvi que consideri necessari en la web.

Alguns noms que apareguin en aquesta web poden ser propietat registrada de les seves pròpies companyies.

Totes les dades que apareixen a la web són correctes llevat d’error tipogràfic.

A Moto Auto Juni S.L. ens preocupa el tractament de les dades facilitades pels nostres contactes (proveïdors, clients i usuaris). En aquest sentit fem tot el que està al nostre abast per a garantir un ús i tractament legítim d’aquestes dades d’acord amb la legislació vigent.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en l’àmbit del tractament de les dades de caràcter personal per escrit a l’adreça facilitada a l’inici de l’avís legal, a través del formulari de contacte o per correu electrònic a motoautojuni@motoatojuni.cat

L’usuari d’aquesta web accepta les condicions i continguts en les condicions exposades en aquets avís legal.